Приймальна комісія

(048) 722-80-99
(048) 712-40-88

Час роботи:
з 9:00 до 17:00
вихідні: субота, неділя

Детальніше 

Ресурси

Розклад Науково-технічна бібліотека Студентське життя Центр дистанційного навчання

Тренінг - Оцінка та коригування хлібопекарських властивостей зерна та борошна

На базі науково-дослідних лабораторій кафедри технології переробки зерна та кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
Одеської національної академії харчових технологій
при участі НДІ ОНАХТ
лабораторії ДП «Агмінтест»
та компаній ТОВ «СОК-ТРЕЙД» та ТОВ «Штерн Інгредієнтс Україна»
 

19 – 22 вересня 2018 року проводиться 

 

ТРЕНІНГ
«ОЦІНКА ТА КОРИГУВАННЯ ХЛІБОПЕКАРСЬКИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ЗЕРНА ТА БОРОШНА»

 

Мета тренінгу – обговорення сучасного стану якості зерна пшениці та борошна, особливостей якості традиційних та нетрадиційних сортів пшениці, ознайомлення із сучасним лабораторним обладнанням та надання навичок з його використання для оцінки хлібопекарських властивостей зерна та борошна; ознайомлення з практичними аспектами фортифікації борошна, зміни та стабілізації його технологічних властивостей в залежності від цільового використання.

Тренінг орієнтований на спеціалістів в зернопереробній, хлібопекарській та кондитерській промисловості: технологів, менеджерів по якості, співробітників виробничо-технологічних лабораторій, тощо. Заняття складаються з лекцій, практичних занять (майстер-класів) та самостійної роботи учасників.

 

Програма тренінгу


19 вересня 2018 року

Майстер-клас 1. Класичні і сучасні методи оцінки хлібопекарських властивостей зерна та борошна

Прилади і методи. Міксолаб Шопена, Альвеограф Шопена, Фаринограф Брабендера, Екстенсограф Брабендера

 

20 вересня 2018 року

Майстер-клас 2. Коригування хлібопекарських властивостей зерна та борошна

Прилади і методи. SD-Matic Шопена, Амілограф Брабендера, прилади ПЧП-1 та АГ-1М, метод лабораторної пробної випічки, газо- та цукроутворювальна здатність борошна

 

21 вересня 2018 року

Майстер-клас 3. Експрес методи оцінки хлібопекарських властивостей зерна та борошна

Прилади і методи. Метод седиментації (тест Зелені), Глютоматик Пертена, автолітична активність за методом автолітичної проби, визначення сили борошна за розпливанням кульки тіста

22 вересня 2018 року

Круглий стіл з викладачами кафедр ТПЗ та ТХКМВіХ. Заключне тестування.

Вручення сертифікатів учасникам видаються іменні СЕРТИФІКАТИ про участь. Для навчання надаються комп’ютерна техніка та найсучасніше лабораторне обладнання.

 

Керівники тренінг-програм:

Соколова Наталія Юріївна – ст. викл. каф. Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів ОНАХТ, к.т.н.

Хвостенко Катерина Володимирівна – ас. каф. Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів ОНАХТ, к.т.н.

Ковальова Василина Петрівна – асп. каф. Технології переробки зерна ОНАХТ, зав. лабораторії оцінки хлібопекарської якості зерна та борошна

Фатєєва Анастасія Сергіївна – асп. каф. Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів ОНАХТ

Жиронкіна Дар’я Сергіївна – здоб. каф. Технології переробки зерна ОНАХТ

Мороз Анастасія Ігорівна – маг. каф. Технології переробки зерна ОНАХТ

 

*Організатор залишає за собою право дещо змінювати програму, не змінюючи при цьому самої концепції та основних цілей заходу. 


 

Місце проведення тренінгу: 65039, Одеса, вул. Канатна, 112. Одеська національна академія харчових технологій, ауд. А-234, Б-103а, Д-210.

 

ЗАПРОШУЄМО Ваших співробітників прийняти участь у Тренінгу

Для участі у Тренінгу Вам необхідно до 7 вересня 2018 року надіслати до оргкомітету заповнену анкету-заявку та до 14 вересня 2018 року здійснити оплату участі.

ЗАЯВКУ на участь у тренінгу, будь ласка, надсилайте на електронну пошту grainandflour@gmail.com

 

РЕЄСТРАЦІЯ

Вартість участі 1 особи у Тренінгу – 5499 грн. при оплаті до 29.06.18 р.5999 грн. при оплаті з 29.06.18 до 14.09.18 р.

При більшій кількості учасників від одного підприємства надається знижка.

У вартість входить: участь у заходах, спеціальні методичні матеріали, робочі зошити, канцелярські прилади, кава-брейк.

Вартість не включає транспортні витрати, харчування, проживання.

 

Реквізити для оплати тренінгу: ГО «КМВ ОНАХТ», код ЄДРПОУ 36289108, р/р 26005148151 в АБ «Укргазбанк», МФО 320478

Призначення платежу: Орг. внесок за участь у тренінгу «Оцінка та коригування хлібопекарських властивостей зерна та борошна», прізвище(а) учасника(ів) (обов’язково)

 

Контакти для довідок
з питань оформлення заявок, оплатиХоренжий Наталія Василівна: +38(067)7638892, +38(095)0987594, e-mail grainandflour@gmail.com
з питань поселення у готеляхХвостенко Катерина Володимирівна +38(067)1848669, +38(095)8937093; e-mail epinchuk@ukr.net 
Електронну анкету-заявку можна завантажити за адресою http://www.onaft.edu.ua/training