Приймальна комісія

(048) 722-80-99
(048) 712-40-88

Час роботи:
з 9:00 до 17:00
вихідні: субота, неділя

Детальніше 

Ресурси

Розклад Науково-технічна бібліотека Студентське життя Дистанційне навчання

Наукові напрямки для співробітницва

 

 

ОСНОВНІ НАПРЯМКИ НАУКОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ АКАДЕМІЇ

 


п/п
Назва напряму
1. Технологічні процеси для харчових і зернопереробних галузей агропромислового комплексу
2. Розробка нових видів харчових продуктів із нетрадиційної сировини
3. Технології отримання безпечних харчових продуктів та визначення критеріїв їх оцінки
4. Створення нового високоефективного обладнання, автоматизація виробничих процесів харчових і зернопереробних виробництв
5. Економічні проблеми діяльності виробництв АПК в ринкових умовах
6. Створення нових енергозберігаючих циклів, схем і конструкцій холодильного і кріогенного обладнання, систем кондиціювання
7. Розробка високонадійних та енергетично ефективних абсорбційних холодильних приладів різного призначення
8. Розробка сонячних холодильних установок
9. Моделювання термодинамічних властивостей та створення багатокомпонентних робочих тіл для дросельних систем охолодження

 

Резюме грантової групи