Приймальна комісія

(048) 722-80-99
(048) 712-40-88

Час роботи:
з 9:00 до 17:00
вихідні: субота, неділя

Детальніше 

Ресурси

Розклад Науково-технічна бібліотека Студентське життя Дистанційне навчання

Новини / події / оголошення


15 лютого 2019

УВАГА!

Консалтинговий центр НДІ ОНАХТ оголошує набір слухачів на курси підвищення кваліфікації, тренінги та навчально-практичні семінари

Консалтинговий центр Науково-дослідного інституту Одеської національної академії харчових технологій оголошує набір слухачів на курси підвищення кваліфікації, тренінги та навчально-практичні семінари за всіма галузями харчової промисловості.

Найближчі курси підвищення кваліфікації плануються проводити:

  • з 18 по 27 лютого 2019 р. – за програмою «Сенсорний аналіз харчових продуктів»;
  • з 9 по 19 квітня 2019 р. – за програмою «Технологія зберігання і переробки зерна»;
  • з 13 по 23 травня 2019 р. – за програмою «Сенсорний аналіз у виноробній промисловості».

Найближчі тренінги плануються проводити:

  • з 11 по 13 березня 2019 р. – за програмою «Сенсорний аналіз харчових продуктів та смакових добавок»;
  • з 18 по 20 березня 2019 р. – за програмою «Аналітичний та санітарно-мікробіологічний контроль якості води».

Найближчі навчально-практичні семінари плануються проводити:

  • з 18 по 20 березня 2019 р. – за програмою «Технологія зберігання та сушіння зерна»;
  • з 8 по 10 квітня 2019 р. – за програмою «Технологія і мікробіологія бродильних виробництв».

Курси підвищення кваліфікації, тренінги та семінари можуть проводитись при наявності не менше двох слухачів з одного підприємства. Дати проведення курсів, тренінгів та семінарів можуть бути змінені, в залежності від набору слухачів.

Є можливість проведення виїзних тренінгів та семінарів за темами, які цікавлять замовника.

За більш детальною інформацією звертайтесь за адресою: м. Одеса, вул. Канатна, 112, ауд. А-207
або за телефонами: (048) 712-40-40, (067) 682-85-16 – Валевська Людмила Олександрівна, к.т.н., доцент, директор Консалтингового центру НДІ ОНАХТ.