Приймальна комісія

(048) 722-80-99
(048) 712-40-88

Час роботи:
з 9:00 до 17:00
вихідні: субота, неділя

Детальніше 

Ресурси

Розклад Науково-технічна бібліотека Студентське життя Центр дистанційного навчання

Новини / події / оголошення


10 жовтня 2018

Вебінари ISEKI-Food Association

ISEKI-Food Association пропонує безкоштовний доступ до колекції минулих вебінарів з відеозаписами.

Теми вебінарів включають:

  • Нові тенденції в розробці харчових продуктів
  • Біоконсервування харчових продуктів: механізми та застосування
  • Маркетингові стратегії – важливість маркування і довіри в ланцюзі поставок
  • Пакувальна техніка та консервування продуктів
  • Сучасні моделі і структури підприємництва
  • Інноваційні стратегії в харчовій промисловості: інструменти реалізації
  • Нанотехнології в харчовій промисловості і сільському господарстві
  • Контроль алергенів в харчовій промисловості

Повний список: https://www.iseki-food.net/webinars/past

Інформація надана відділом міжнародних грантів та договорів ЦМС,
за детальною інформацією звертайтесь за тел.: 712-15-21.