Приймальна комісія

(048) 722-80-99
(048) 712-40-88

Час роботи:
з 7:00 до 18:00
без вихідних

Детальніше 

Ресурси

Розклад Науково-технічна бібліотека Студентське життя Центр дистанційного навчання

Новини / події / оголошення


4 липня 2018

ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ розпочала прийом на 2018 рік

До ДОКТОРАНТУРИ за спеціальностями:

  • Економіка
  • Енергетичне машинобудування
  • Харчові технології

До АСПІРАНТУРИ на денну та заочну форму навчання за спеціальностями:

  • Економіка
  • Менеджмент
  • Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
  • Галузеве машинобудування
  • Енергетичне машинобудування
  • Теплоенергетика
  • Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології
  • Біотехнологія та біоінженерія
  • Харчові технології
  • Технології захисту навколишнього середовища

На конкурсній основі приймаються особи, які здобули ступінь магістра (освітньо-кваліфікаційний рівень спеціаліста) та вчасно подали всі необхідні для вступу документи згідно з Правилами прийому до ОНАХТ 2018 р. http://pk.onaft.edu.ua/_pravila.html (Додаток 9).

Прийом документів до докторантури та аспірантури здійснюється з 01 липня до 13 липня.

Вступні випробування до аспірантури - з 30 липня 2018 року:

  • презентація дослідної пропозиції;
  • спеціальність (в обсязі програми рівня вищої освіти магістра з відповідної спеціальності);
  • іноземна мова на вибір (англійська, німецька, французька) в обсязі, якій відповідає рівню В2 загальноєвропейських рекомендацій з мовної освіти.

Особам, які вступають до аспірантури з іншої галузі знань (спеціальності) ніж та яка зазначена в їх дипломі магістра(спеціаліста), можуть бути призначені додаткові вступні випробування.

Початок занять з 1 вересня 2018 року.

За довідками звертатися за адресою: 65039, м. Одеса, вул. Канатна, 112.

Одеська національна академія харчових технологій,

відділ аспірантури і докторантури, ауд. А- 304a.
Контактні телефони: (048) 712-41-56, факс (048) 725-32-84.

2 липня 2018

Інформаційний день на тему «Міжнародна робота в ОНАХТ»

27 червня 2018 р. в Одеській національній академії харчових технологій працівниками центру міжнародного співробітництва був організований інформаційний день на тему «Міжнародна робота в ОНАХТ».

Соколова Н.Ю. поділилася особистим досвідом участі у міжнародних грантах.

Фігурська Л.В. розповіла про основні моменти пошуку і участі у міжнародних грантових програмах.

Левчук Ю.С. повідомила про можливості участі студентів і працівників ОНАХТ у програмах міжнародної академічної мобільності Erasmus+.

Устенко І.А. відповіла на актуальні питання щодо проведення міжнародної практики для студентів.

29 червня 2018

УВАГА! ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ВСТУПНИКІВ НА І КУРС!

З 2 липня по 26 липня 18 год 00 хв. працює консультаційний центр для надання допомоги абітурієнтам при реєстрації електронних кабінетів вступників на основі повної загальної середньої освіти за адресою вул. Канатна, 112, м. Одеса Одеська національна академія харчових технологій. 

Для реєстрації електронних кабінетів в приймальній комісії ОНАХТ абітурієнтам необхідно мати такі документи:

  • сертифікат зовнішнього незалежного оцінювання;
  • атестат про повну загальну середню освіту та додаток до атестату;
  • кольорової фотографії розміром 3 х 4 см;
  • якщо вступник претендує на облік в конкурсному балі сільського коефіцієнта - довідки про реєстрацію місця проживання.

Термін подачі заяв на денну форму навчання - з 12 липня по 26 липня.

Термін подачі заяв на заочну форму навчання - з 12 липня по 10 серпня.

Для подання електронної заяви вступник повинен зареєструватись на інтернет-сайті за адресою: http://ez.osvitavsim.org.ua

Під час реєстрації абітурієнт вказує такі дані:

  • адреса електронної пошти, до якої має доступ.
  • пароль для входу в особистий електронний кабінет;
  • номер, пін-код і рік отримання сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання;
  • серію і номер атестата про повну загальну середню освіту;
  • середній бал додатка до зазначеної атестату.

Крім того, абітурієнт завантажує скановані копії (фотокопії):

  • додатки до атестата про повну загальну середню освіту;
  • кольорової фотографії розміром 3 х 4 см.
  • якщо вступник претендує на облік в конкурсному балі сільського коефіцієнта - довідки про реєстрацію місця проживання
27 червня 2018

Шановні колеги! Запрошуємо вас взяти участь у XІX міжнародній конференції з математичного моделювання МКММ_2018.

Шановні колеги!

Запрошуємо вас взяти участь у XІX міжнародній конференції з математичного моделювання МКММ_2018, яка присвячена 250-річчю з дня народження Жана Батиста Жозефа Фур'є.

Конференція відбудеться з 17 по 21 вересня 2018 року в смт. Лазурне, Херсонська область.

 

Робочі мови конференції – українська, англійська, російська.

 

Для участі у конференції, будь-ласка, до 10 липня 2018 року надішліть за адресою mmkntu@gmail.com:

 

1)ТЕЗИ (Тез_Автор,_Співавтор.doc):

  • одна сторінка формату А4, поля – 20 мм з усіх сторін, шрифт – 12, інтервал – одинарний).- підписи під рисунками - Times New Roman, 12 пт., по центру;
  • для набору формул використовувати редактор формул Microsoft Equation 3.0; формули по центру; нумерація формул – по правому краю;
  • розміри формул: Звичайний - 12 пт.; Крупний індекс - 7 пт.; Малий індекс - 5 пт.; Крупний символ - 18 пт.; Малий символ - 12 пт.;
  • список літератури оформлюється у відповідності до вимог ДАК (Бюлетень ВАК України №3, 2008. Стор. 9-13).

Збірник праць конференції з тезами буде виданий у електронному вигляді.

Приклад оформлення тез

2)СТАТТЮ (Ст_Автор,_Співавтор.doc), підготовлену згідно вимог Постанови Президії ВАК України № 7-05/1 від 15 січня 2003 р. і оформлену згідно «Правил оформлення статті». Текст статті - до 5-6 повних сторінок;

3)сканкопію РЕЦЕНЗІЇ (Рец_Автор,_Співавтор.*) провідного фахівця відносно наукового рівня статті;

4)сканкопію КВІТАНЦІЇ (Кв_Автор,_Співавтор.*) про оплату організаційного внеску на видання збірника праць конференції та інше;

5)ЗАЯВКУ на кожного учасника окремо (З_Прізвище_Ініціали.doc):

Заявка на участь в МКММ_2018 в електронному вигляді

Увага! При відправленні листа у полі “Тема” обов’язково вкажіть “МКММ_2018”.

Організаційний внесок на видання праць конференції складає 550 грн. (з кожної статті). Для зарубіжних учасників організаційний внесок еквівалентний 30 доларам у національній валюті України (гривнях) на момент сплати. Кожна додаткова сторінка більше 6 (шести) сторінок сплачується окремо – 30 гривень за сторінку.

Звертаємо Вашу увагу, що статті будуть опубліковані тільки після сплати оргвнеску.

 

Реквізити для сплати оргвнеску:

Одержувач: ФЛП Зуб П.М.; Рахунок: 26000002326364 у АТ "ОТП БАНК", м. Київ; МФО: 300528; ОКПО: 2811004175. Призначення: Прізвище Ініціали, Оргвнесок МКММ_2018.

26 червня 2018

Шановні колеги! Запрошуємо Вас взяти участь у роботі міжнародної науково-технічної конференції «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції»

Шановні колеги!

Запрошуємо Вас взяти участь у роботі міжнародної науково-технічної конференції «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції», яка буде проведена 6 - 7 листопада 2018 р. за адресою: м. Київ, вул. Володимирська, 68, Національний університет харчових технологій.

До участі в конференції запрошуються науковці, які мають завершені експериментальні дослідження і впровадження у виробництво та спеціалісти галузі, що займаються науково-практичною діяльністю.

Участь виконавців науково-дослідних робіт, що фінансуються за кошти державного бюджету є обов’язковою.

Реєстраційний внесок у розмірі 720 грн., з однієї особи включаючи ПДВ, сплачуються не пізніше 26 жовтня 2018 р.

НАШ РОЗРАХУНКОВИЙ РАХУНОК 31252283113768 в ДКСУ, м. КИЇВ 820172, ЄДРПОУ 02070938

 

ТЕРМІНИ:

- подачі матеріалів та тез доповідей - до 14 вересня 2018 р.

- сплати коштів - до 26 жовтня 2018 р.

 

Робоча мова конференції:

українська, англійська

 

РОБОТА КОНФЕРЕНЦІЇ ПЕРЕДБАЧАЄТЬСЯ ЗА НАСТУПНИМИ ТЕМАТИЧНИМИ НАПРЯМКАМИ:

1. Промислова біотехнологія, процеси та апарати харчової, мікробіологічної та фармацевтичної промисловості;

2. Ресурсозберігаючі технології зернопереробних виробництв, виробництва та зберігання хлібопекарських продуктів, кондитерських і макаронних виробів та харчових концентратів;

3. Ресурсозберігаючі технології крохмалевмісної та цукровмісної сировини, цукрозамінників, продуктів бродіння, алкогольних та безалкогольних напоїв, екстрактів, концентратів, харчових та кормових добавок;

4. Наукові проблеми технологій зберігання, консервування, виробництва та управління якістю і безпекою продуктів тваринництва, птахівництва і продуктів з гідробіонтів;

5. Ресурсозберігаючі технології виробництва, зберігання, консервування та управління якістю і безпекою продуктів на основі перероблення сировини мікробіологічного та рослинного походження, в т.ч. фрукто-овочевої;

6. Науково-технічні проблеми розроблення та удосконалення технології жирів та їх похідних, у тому числі харчового і технічного призначення, ефірних масел і парфумерно-косметичних продуктів.

 

Адреса оргкомітету: 01601, м. Київ, вул. Володимирська, 68, Національний університет харчових технологій, тел./факс (044) 289-60-00, тел. 287-97-77 або е-mail: аkutina@nuft.edu.ua

 

Детальніше про участь та проведення конференції: Запрошення в електронному вигляді