Приймальна комісія

(048) 722-80-99
(048) 712-40-88

Час роботи:
з 7:00 до 18:00
без вихідних

Детальніше 

Ресурси

Розклад Науково-технічна бібліотека Студентське життя Центр дистанційного навчання

Новини / події / оголошення


10 липня 2018

Нова освітня програма: контроль якості та безпечності у харчовій промисловості

Запрошуємо вступити до магістратури на факультет Технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу на нову освітню програму в рамках програми Erasmus+:K2.

В рамках цього проекту Ви можете поїхати на 1 місяць до університетів Словенії (Любляна), Польщі (Варшава), Грузії (Тбілісі), Молдови (Кишинів).

Більше інформації:
http://inter.onaft.edu.ua/kontakti/

кабінет А-130б

6 липня 2018

НУХТ, об’єднання «Укрхлібпром», асоціація «Укркондпром» та компанія «АККО Інтернешнл» запрошують Вас...

Шановні колеги!

Національний університет харчових технологій, об’єднання «Укрхлібпром», асоціація «Укркондпром» та компанія «АККО Інтернешнл» запрошують Вас взяти участь у ІІ-й Міжнародній спеціалізованій науково-практичній конференції «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві» та V-й Міжнародній спеціалізованій науково-практичній конференції «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі», які відбудуться в рамках Всеукраїнського тижня харчових технологій.

За результатами роботи конференцій буде видано збірник матеріалів конференцій.

 

Конференції відбудуться за адресою: м. Київ, Броварський проспект, 15, Міжнародний виставковий центр, павільйон №3, конференц-зал №14.

 

Початок роботи конференції «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві» 11 вересня 2018 р. о 12:00.

Початок роботи конференції «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі» 13 вересня 2018 р. о 10:00.

 

З питань проведення конференції «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві» звертатись за телефонами:

067-505-33-73, д.т.н., проф., член-кор. НААН Дробот Віра Іванівна.

095-241-42-22, заст. ген. дир. «АККО Інтернешнл», к.с.-г.н., ст.н.с. Кіщак Юрій Петрович. Е-mаіl: develop@acco.kiev.ua.

063-931-10-21, Шевченко Анастасія Олександрівна. Е-mаіl: anwir3799@ukr.net

050-442-93-23, зав. кафедри, д.т.н., проф. Ковбаса Володимир Миколайович. Е-mаіl: hlib@i.ua.

 

З питань проведення конференції «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі» звертатись за телефонами:

067-943-52-00, д.т.н., проф. Дорохович Антонелла Миколаївна.

095-241-42-22, заст. ген. дир. «АККО Інтернешнл», к.с.-г.н., ст.н.с. Кіщак Юрій Петрович. Е-mаіl: develop@acco.kiev.ua.

050-533-73-93, Мазур Любов Сергіївна. Е-mаіl: confkiev2017@gmail.com

050-442-93-23, зав. кафедри, д.т.н., проф. Ковбаса Володимир Миколайович. Е-mаіl: hlib@i.ua.

 

Запрошення та вимоги до оформлення матеріалів конференції додаються.

Запрошення на ІІ Міжнародну спеціалізовану науково-практичну конференцію "Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві"

Запрошення на V Міжнародну спеціалізовану науково-практичну конференцію "Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі"

6 липня 2018

Конкурс на отримання стипендій на навчання (кредитна академічна мобільність) в ECOLE SUPERIEURE D'AGRICULTURES (м. Анже, Франція) в рамках програми Erasmus+

До уваги студентів 4 курсу освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності «Харчові технології», освітньої програми «Технології продуктів бродіння та виноробства».

Кінцева дата подачі документів: 12 липня 2018 року, 12:00.

Одеська національна академія харчових технологій є партнером проекту програми «Еразмус + КА1 — Міжнародна Кредитна Мобільність» з ECOLE SUPERIEURE D'AGRICULTURES (м. Анже, Франція), який фінансує Європейський Союз та Агенція Еразмус+ у Франції.

Відповідно до умов проекту студенти 4 курсу (бакалаври) спеціальності «Харчові технології», освітньої програми «Технології продуктів бродіння та виноробства» мають можливість пройти навчання в ECOLE SUPERIEURE D'AGRICULTURES упродовж 3,5 місяців у 2018/2019 н. р.

Відбір кандидатів проводиться згідно:

Кандидати повинні відповідати таким вимогам:

  • бути студентом ОНАХТ освітнього ступеня «Магістр» (на момент від’їзду) за вищевказаною спеціальністю;
  • володіти французькою мовою не нижче рівня В1.

Переможцям конкурсу виплачуватимуть щомісячну стипендію та відшкодують витрати на проїзд за кошти проекту.

Для здобуття індивідуального гранту необхідно до 12 липня 2018 року (включно) подати до Відділу міжнародних зв’язків та академічної мобільності ЦМС ОНАХТ (ауд. А-130, Марія Миколаївна) такі документи АНГЛІЙСЬКОЮ або ФРАНЦУЗЬКОЮ МОВОЮ:

  • СV (формат Europass);
  • фотокопію закордонного паспорту;
  • виписку з оцінками та кредитами з кожного предмету (Transcript of Records), завірену в деканаті та у Відділі міжнародних зв’язків та академічної мобільності (див. зразок) Зразок
  • сертифікат про підтвердження знання французької мови не нижче рівня В1;
  • мотиваційний лист (максимальний обсяг – 1 сторінка формату А4).

Всі документи необхідно подати в паперовому вигляді до Відділу міжнародних зв’язків та академічної мобільності ЦМС ОНАХТ (ауд. А-130, Марія Миколаївна).

Будь-які документи, надані після вказаного терміну, не будуть прийняті до розгляду.

Детальна інформація про ECOLE SUPERIEURE D'AGRICULTURES: http://www.groupe-esa.com та про курс: http://courseguide.groupe-esa.com/

Просимо звернути увагу, що кожен учасник самостійно покриває витрати на страхування та витрати пов’язані з отриманням дозволу на проживання в країні перебування під час мобільності.

Сума витрат на подорож базується не на ціні самого квитка, а вираховується відповідно до відстані від домашнього до приймаючого університету за допомогою онлайн-калькулятора http://ec.europa.eu/programmes/erasmus-plus/tools/distance_en.htm

Відбір студентів, номінованих на участь у програмі мобільності, буде здійснюватися конкурсною комісією ОНАХТ за такими критеріями:

  • CV, досвід роботи в колишніх академічних мобільностях - 10 балів
  • Успішність навчання – 40 балів
  • Мотиваційний лист - 15 балів
  • Рекомендаційний лист та соціальна (наукова) діяльність - 10 балів
  • Рівень знання іноземної мови - 25 балів

Увага! Головним критерієм є академічні досягнення. Однак, при еквівалентних академічних досягненнях перевагу буде віддано кандидатам з менш благополучними соціально-економічними умовами.

Процедура зарахування. Відділ міжнародних зв’язків та академічної мобільності ЦМС ОНАХТ інформує учасників про результати конкурсу. Перевага надаватиметься студентам, які ще не брали участь у програмі мобільності Erasmus +.

На підставі критеріїв відбору (за кожен окремий пункт критеріїв учасник отримує бали) формується рейтинговий список найсильніших кандидатів в порядку спадання, що дозволяє згодом сформувати список номінованих кандидатів на участь у програмі мобільності та резервний список.

Відділ міжнародних зв’язків та академічної мобільності ЦМС надсилає список номінованих осіб до університету, який приймає учасників мобільності в рамках програми Erasmus+.

Далі приймаюча сторона організовує співбесіду с кандидатами, що пройшли відбір конкурсною комісією ОНАХТ.

У випадку відмови від участі у програмі мобільності номінованої особи, учасники з резервного списку подаються на розгляд приймаючого університету, відповідно до черговості у рейтинговому списку.

5 липня 2018

Інститут продовольчих ресурсів НААН запрошує опублікувати результати своїх досліджень..

Інститут продовольчих ресурсів НААН запрошує опублікувати результати своїх досліджень у збірнику наукових праць «Продовольчі ресурси»

(випуск №11):

http://iprkyiv.com/index.php/vydannia/fakhovi-vydannia

А також повідомляємо, що з випуском №10 збірнику «Продовольчі ресурси» можна ознайомитись на сайті Інститут продовольчих ресурсів НААН за посиланням:

http://iprkyiv.com/index.php/vydannia/zbirnyk-naukovykh-prats-prodovolchykh-resursiv

Друкована версія журналу в Інституті продовольчих ресурсів НААН

(м. Київ, вул. Євгена Сверстюка, 4 А, кабінет 307).

 

Інститут продовольчих ресурсів НААН
Відділ інформаційного забезпечення
Вербова Оксана Вікторівна
044-517-17-07
067-915-76-12

4 липня 2018

Уряд створив Національний фонд досліджень, який даватиме гранти на науку з 2019 року

В Україні створено Національний фонд досліджень, що вже з 2019 року має розпочати грантову підтримку наукових досліджень та розробок.

Відповідну постанову затверджено на засіданні КМУ сьогодні, 4 липня 2018 року, у приміщенні Будинку Уряду.

Нацфонд досліджень працюватиме за такими основними напрямами:

  • безпосередньо виконання наукових досліджень та розробок;
  • сприяння науковій співпраці, науковій мобільності, зокрема наукове стажуванням наукових працівників, у тому числі й за кордоном;
  • розвиток матеріально-технічної бази наукових досліджень і розробок;
  • розвиток дослідницької інфраструктури;
  • підтримка проектів молодих вчених;
  • популяризація науки тощо.

Детальніше за посиланням: https://mon.gov.ua/ua/news/uryad-stvoriv-nacionalnij-fond-doslidzhen-yakij-davatime-granti-na-nauku-z-2019-roku