Конференції і семінари
(048) 722-80-99
(048) 712-40-88
Час роботи:
з 9:00 до 17:00
вихідні: субота, неділя
Міжвузівська наукова студентська конференція

МІЖВУЗІВСЬКА НАУКОВА СТУДЕНТСЬКА КОНФЕРЕНЦІЯ
Одеської національної академії харчових технологій
відбудеться з 26-29 березня 2019 року
ДЛЯ СВОЄЧАСНОГО ВИДАННЯ ПРОГРАМИ КОНФЕРЕНЦІЇ
необхідно до 14 березня 2019 року надати пропозиції українською мовою електронною поштою на електронну адресу inteuniversity.konf.onaft@gmail.com (з позначкою «Студ. конф. ОНАХТ_26.2019»), у редакторі Microsoft Word 2007 або на електронному носії та у паперовому вигляді аналогічно програм останніх років та пройти онлайн-реєстрацію
Увага!
- для Навчально-наукових інститутів комп’ютерних систем і технологій «Індустрія 4.0» ім. П.М. Платонова, Технологічного інституту харчової промисловості ім. М.В. Ломоносова, Інституту прикладної економіки і менеджменту ім. Г.Е. Вейнштейна – до кімн. А-147 (НДІ), тел. 11-30;
- для Навчально-наукового інституту холоду, кріотехнологій та екоенергетики ім. В.С. Мартиновського – директору інституту доктору техн. наук Косому Борису Володимировичу та на ел. адресу: tasir.onaft@gmail.com
Оргкомітет пропонує завідувачам кафедр, науковим керівникам здійснювати ретельний відбір доповідей студентів щодо участі у конференції, а також приволікати студентів коледжів Механіко-технологічного, Технічного, Промислової автоматики і Газової та нафтової промисловості для участі у конференції.
≡ Зразок оформлення пропозицій щодо Програми Міжвузівської наукової студентської конференції≡
ФАКУЛЬТЕТ
Інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
СЕКЦІЯ ТЕХНОЛОГІЇ РЕСТОРАННОГО І ОЗДОРОВЧОГО ХАРЧУВАННЯ
Засідання
26 березня 2019 року о 1330 , ауд. А-427
Наукові керівники – проф. Тележенко Л.М., доц. Салавеліс А.Д.
Секретар – асист. Петров П.П.
1. Використання мікропартикуляту концентрованих сироваткових білків у кулінарній продукції
Студент СВО «Магістр» ф-ту ІТХіРГБ Капчан В.І.
Наукові керівники: проф. Тележенко Л.М., доц. Дідух Г.В.
... ...
... ...
... ...
8. Розробка технології функціональних швидкозаморожених овочевих салатів з використанням водоростей
Студент СВО «Бакалавр» ф-ту ІТХіРГБ Андрєєва А.А.
Науковий керівник – доц. Козонова Ю.О.
Зав. кафедри ТРіОХ, проф. Л.М. Тележенко
(дата)