Приймальна комісія

(048) 722-80-99
(048) 712-40-88

Час роботи:
з 9:00 до 17:00
вихідні: субота, неділя

Детальніше 

Ресурси

Розклад Науково-технічна бібліотека Студентське життя Центр дистанційного навчання

Повідомлення про захист дисертацій


Дата розміщення оголошення – 25 листопада 2015 р.

Меліх Олена Олександрівна

Спеціальність 08.00.05 – розвиток продуктивних сил і регіональна економіка.

Захист відбудеться 25 грудня 2015 року о 1000 годині на засіданні спеціалізованої вченої ради Д41.088.05 у Одеській національній академії харчових технологій за адресою: 65039, м. Одеса, вул. Канатна, 112 (ауд. А-234).

 

Автореферат дисертації

Дисертація

Відгук офіційного опонента, д.е.н. Жадько К.С.

Відгук офіційного опонента, д.е.н. Копитко В.І.

Відгук офіційного опонента, д.е.н. Потьомкіна Л.М.



Дата розміщення оголошення – 6 листопада 2015 р.

Кузнецов Віталій Владиславович

Спеціальність 05.05.14 – холодильна, вакуумна та компресорна техніка, системи кондиціювання.

Захист відбудеться 7 грудня 2015 року о 1430 годині на засіданні спеціалізованої вченої ради Д41.088.03 у Одеській національній академії харчових технологій за адресою: 65082, м. Одеса, вул. Дворянська, 1/3 (ауд. 108).

 

Автореферат дисертації 

Дисертація

Відгук офіційного опонента, д.т.н. Костікова А.О.

Відгук офіційного опонента, к.т.н. Студенця В.П.



Дата розміщення оголошення – 31 жовтня 2015 р.

Кузьменко Юлія Яковлівна

Спеціальність 05.18.02 – технологія зернових, бобових, круп’яних продуктів і комбікормів, олійних і луб’яних культур.

Захист відбудеться 1 грудня 2015 року о 1400 годині на засіданні спеціалізованої вченої ради Д41.088.01 у Одеській національній академії харчових технологій за адресою: 65039, м. Одеса, вул. Канатна, 112 (ауд. А-234).

 

Автореферат дисертації

Дисертація

Відгук офіційного опонента, д.т.н. Ковбаси В.М.

Відгук офіційного опонента, к.т.н. Гулавського В.Т.



Дата розміщення оголошення – 31 жовтня 2015 р.

Кустов Ігор Олександрович

Спеціальність 05.18.02 – технологія зернових, бобових, круп’яних продуктів і комбікормів, олійних і луб’яних культур.

Захист відбудеться 1 грудня 2015 року о 1030 годині на засіданні спеціалізованої вченої ради Д41.088.01 у Одеській національній академії харчових технологій за адресою: 65039, м. Одеса, вул. Канатна, 112 (ауд. А-234).

 

Автореферат дисертації

Дисертація

Відгук офіційного опонента, д.т.н. Ковбаси В.М.

Відгук офіційного опонента, к.т.н. Гулавського В.Т.



Дата розміщення оголошення – 29 жовтня 2015 р.

Аветісян Карине Валерівна

Спеціальність 05.18.01 – технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів.

Захист відбудеться 30 листопада 2015 року о 1400 годині на засіданні спеціалізованої вченої ради Д41.088.01 у Одеській національній академії харчових технологій за адресою: 65039, м. Одеса, вул. Канатна, 112 (ауд. А-234).

 

Автореферат дисертації

Дисертація

Відгук офіційного опонента, д.т.н. Перцевого Ф.В.

Відгук офіційного опонента, к.т.н. Камбулової Ю.В.



Дата розміщення оголошення – 29 жовтня 2015 р.

Хвостенко Катерина Володимирівна

Спеціальність 05.18.01 – технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів.

Захист відбудеться 30 листопада 2015 року о 1030 годині на засіданні спеціалізованої вченої ради Д41.088.01 у Одеській національній академії харчових технологій за адресою: 65039, м. Одеса, вул. Канатна, 112 (ауд. А-234).

 

Автореферат дисертації

Дисертація

Відгук офіційного опонента, д.т.н. Дороховича А.М.

Відгук офіційного опонента, к.т.н. Самохвалової О.В.



Дата розміщення оголошення – 22 жовтня 2015 р.

Лук'янов Микола Миколайович

Спеціальність 05.14.06 – технічна теплофізика та промислова теплоенергетика.

Захист відбудеться 23 листопада 2015 року о 1400 годині на засіданні спеціалізованої вченої ради Д41.088.03 у Одеській національній академії харчових технологій за адресою: 65082, м. Одеса, вул. Дворянська, 1/3 (ауд. 108).

 

Автореферат дисертації

Дисертація

Відгук офіційного опонента, д.т.н. Цейтліна М.А.

Відгук офіційного опонента, к.т.н. Форсюка А.В.