Приймальна комісія

(048) 722-80-99
(048) 712-40-88

Час роботи:
з 9:00 до 17:00
вихідні: субота, неділя

Детальніше 

Ресурси

Розклад Науково-технічна бібліотека Студентське життя Центр дистанційного навчання Дистанційне навчання

План проведення курсів підвищення кваліфікації


МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Консалтинговий центр НДІ ОНАХТ оголошує набір слухачів на
курси підвищення кваліфікації, тренінги та навчально-практичні семінари за всіма галузями харчової промисловості


п/п
Курси підвищення кваліфікації Термін проведення
1. «Енергетичний менеджмент» 11-22 березня
2019 р.
2. «Сенсорний аналіз харчових продуктів» 18-28 березня
2019 р.
3. «Аналітичний та санітарно-мікробіологічний контроль якості води» 18-28 березня
та 2-12 квітня
2019 р.
4. «Технологія зберігання і переробки зерна» 9-19 квітня
2019 р.
5. «Сенсорний аналіз у виноробній промисловості» 13-23 травня
2019 р.
Тренінги
1. «Сучасний стан та перспективи розвитку елеваторної промисловості» 12-13 березня
2019 р.
2. «Технологія і мікробіологія бродильних виробництв» 8-10 квітня
2019 р.
Навчально-практичні семінари
1. «Технологія зберігання та сушіння зерна» 21-22 травня
2019 р.

 

Курси підвищення кваліфікації, тренінги та семінари можуть проводитись при наявності не менше двох слухачів з одного підприємства. Дати проведення курсів, тренінгів та семінарів можуть бути змінені, в залежності від набору слухачів.

Є можливість проведення виїзних тренінгів та семінарів за темами, які цікавлять замовника.