Приймальна комісія

(048) 712-40-88,
722-80-99

Час роботи:
Понеділок - П´ятниця
з 9:00 до 17:00
Субота, Неділя -
з 9:00 до 16:00

Детальніше 

Ресурси

Розклад Науково-технічна бібліотека Студентське життя Обережно! Живий товар

Тренінг - Оцінка хлібопекарських властивостей зерна та борошна

На базі науково-дослідних лабораторій кафедри технології переробки зерна та
кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
Одеської національної академії харчових технологій
при участі НДІ ОНАХТ
лабораторії ДП «Агмінтест»
та компанії «СОК-ТРЕЙД»

6-7 жовтня 2016 року проводиться

ТРЕНІНГ

для спеціалістів в зернопереробній та хлібопекарській промисловості
«ОЦІНКА ХЛІБОПЕКАРСЬКИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ЗЕРНА ТА БОРОШНА»

 

Програма тренінгу
6 жовтня 2016 року


900 - 930 – Реєстрація учасників заходу
930 - 945 – Ранкова кава

945 - 1000 – Відкриття тренінгу

1000 - 1200 Секція 1. Теорія і практика оцінки хлібопекарських властивостей зерна

  • Ринок зерна пшениці. Тенденції та перспективи розвитку.
  • Технологічні властивості сучасних сортів зерна пшениці.
  • Нові нетрадиційні сорти пшениці. Особливості їх переробки та цільового використання.
  • Розрахунок помельної суміші за показниками якості клейковини та числом падіння.
  • Взаємозв'язок показників якості зерна та борошна.
    • Спікери – к.т.н. Топораш І.Г. (директор ДП «Агмінтест ),
      д.т.н. Жигунов Д.О.

12001300 – Обід

13001600 Майстер-клас 1. Визначення показників якості та хлібопекарських властивостей зерна

  • Сучасне лабораторне обладнання для визначення показників якості зерна та борошна.
  • Інфрачервоні методи визначення показників якості зерна та борошна.
  • Визначення хлібопекарських властивостей зерна на інноваційному приладі «Міксолаб».
  • Визначення кількості клейковини автоматичним способом на приладі «Глютоматик».
    • Спікери-тренериЦерклевич Н.Н. (менеджер агровідділу ТОВ «СОК-ТРЕЙД»),
      зав. лаб. ОНАХТ «Оцінки хлібопекарських властивостей зерна», асп. Ковальова В.П.

1615 – 1630 – Кава-брейк

16301700 Круглий стіл з викладачами кафедри «Технології переробки зерна»

Програма тренінгу
7 жовтня 2016 року


930 - 945 – Ранкова кава

9451200 Секція 2. Хлібопекарські властивості борошна. Технологічні аспекти стабілізації якості борошняної продукції у динамічних умовах виробництва

  • Показники якості та хлібопекарські властивості борошна. Теоретичні основи. Вплив на якість готової продукції.
  • Технологічні властивості пшеничного борошна для різних груп борошняних кондитерських виробів: особливості вимог в залежності від цільового призначення.
  • Основні засади та заходи для підвищення якості хлібобулочної продукції у разі використання борошна з низькими хлібопекарськими властивостями.
  • Визначення хлібопекарських властивостей борошна в умовах міні-пекарень. Експрес-методи визначення показників якості борошна.
  • Спікери – д.т.н. Іоргачова К.Г., к.т.н. Лебеденко Т.Є., к.т.н. Макарова О.В.

1200 1300 – Обід

13001600 Майстер-клас 2. Визначення показників якості та хлібопекарських властивостей борошна: класичні та сучасні методи

  • Оцінка якості борошна за органолептичними та фізико-хімічними показниками.
  • Визначення хлібопекарських властивостей борошна, зумовлених білково-протеїназним комплексом (за структурно-механічними властивостями тіста на фаринографі та екстенсографі Брабендера, міксографі Свансона, за розпливанням кульки тіста).
  • Сила борошна. Визначення якості борошна на Альвеографі за структурно-механічними властивостями тіста.
  • Оцінка хлібопекарських властивостей борошна, зумовлених вуглеводно-амілазним комплексом (за параметрами процесу клейстеризації крохмалю на амілографі Брабендера, числом падіння на приладі ПЧП, автолітичною активністю за методом автолітичної проби тощо); за газо- та цукроутворювальною здатністю (АГ-1 та ін.).
  • Спікери-тренериКоритнюк О.В. (начальник агровідділу ТОВ «СОК-ТРЕЙД»),
    к.т.н. Іванова Г.С., к.т.н. Соколова Н.Ю., к.т.н. Хвостенко К.В.

1615 – 1630 – Кава-брейк

1630 – 1700 Круглий стіл з викладачами кафедри «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів»

17001800 – Завершення тренінгу, вручення сертифікатів учасникам

 

*Організатор залишає за собою право дещо змінювати програму, не змінюючи при цьому самої концепції та основних цілей заходу.

РЕЄСТРАЦІЯ

Вартість участі 1 особи у двох днях при реєстрації – 2499 грн., при більшій кількості учасників від одного підприємства надається знижка у розмірі 10 % (2249 грн. за участь однієї особи). У вартість входить: участь у заходах, спеціальні методичні матеріали, робочі зошити, канцелярські прилади, кава-брейк, обід. Вартість не включає транспортні витрати, сніданки та вечері, проживання.

 

Реквізити для оплати тренінгу:
ГО «КМВ ОНАХТ», код ЄДРПОУ 36289108, р/р 26005148151 в АБ «Укргазбанк», МФО 320478.
Призначення платежу:
Орг. внесок за участь у тренінгу «Оцінка хлібопекарських властивостей зерна та борошна», прізвище(а) учасника(ів) (обов’язково).

 

ЗАЯВКУ на участь у тренінгу, будь ласка, надсилайте на електронну пошту tpz.onaft@gmail.com
Кінцева дата
реєстрації 30 вересня 2016 р., а оплати участі в Тренінгу4 жовтня 2016 р.
Місце проведення тренінгу:
65039, Одеса, вул. Канатна, 112. Одеська національна академія харчових технологій, ауд. Б-219, Б-103а, Д-209.

 

Контакти для довідок
з питань оформлення заявок, оплати – Хоренжий Наталія Василівна: +38(067)6738892, +38(095)0987594, e-mail tpz.onaft@gmail.com
з питань поселення у готелях – Хвостенко Катерина Володимирівна +38(067)1848669, +38(095)8937093; e-mail epinchuk@ukr.net