Приймальна комісія

(048) 712-40-88,
722-80-99

Час роботи:
Понеділок - П´ятниця
з 9:00 до 17:00
Субота, Неділя -
з 9:00 до 16:00

Детальніше 

Ресурси

Розклад Науково-технічна бібліотека Студентське життя Обережно! Живий товар

Тренінг - Оцінка та коригування хлібопекарських властивостей зерна та борошна

На базі науково-дослідних лабораторій кафедри Технології переробки зерна та кафедри Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
Одеської національної академії харчових технологій
при участі НДІ ОНАХТ
лабораторії ДП «Агмінтест»
та компаній ТОВ «СОК-ТРЕЙД» та ТОВ «Штерн Інгредієнтс Україна»
 

17 – 19 травня 2017 року проводиться 

 

ТРЕНІНГ
«ОЦІНКА ТА КОРИГУВАННЯ ХЛІБОПЕКАРСЬКИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ЗЕРНА ТА БОРОШНА»

 

Мета тренінгу – ознайомлення із сучасними та нетрадиційними сортами пшениці, їх технологічними властивостями, особливостями хлібопекарських властивостей борошна, отриманого з таких сортів пшениці, набуття навичок по визначенню хлібопекарських властивостей зерна та борошна на найсучаснішому лабораторному обладнанні; ознайомлення із практичними аспектами фортифікації борошна, зміни та стабілізації його технологічних властивостей.
Тренінг орієнтований на спеціалістів в зернопереробній, хлібопекарській та кондитерській промисловості: технологів, менеджерів по якості, співробітників виробничо-технологічних лабораторій, тощо. Заняття складаються з лекцій, практичних занять (майстер-класів) та самостійної роботи учасників. 

 

Програма тренінгу
17 травня 2017 року


900 - 930 – Реєстрація учасників
930 - 945 – Ранкова кава

945 - 1000 – Відкриття тренінгу

1000 - 1200 Секція 1. Теорія і практика оцінки хлібопекарських властивостей зерна  

Спікери – к.т.н. Топораш І.Г. (директор ДП «Агмінтест ), д.т.н. Жигунов Д.О.

12001300 – Обід

13001600 Майстер-клас 1. Визначення показників якості та хлібопекарських властивостей зерна: класичні та сучасні методи 

 Спікери-тренери – Коритнюк О.В. (начальник агровідділу ТОВ «СОК-ТРЕЙД»), Церклевич Н.Н. (менеджер агровідділу ТОВ «СОК-ТРЕЙД»), зав. лаб. ОНАХТ «Оцінки   хлібопекарських властивостей зерна та борошна», асп. Ковальова В.П.

1615 – 1630 – Кава-брейк

16301700 Круглий стіл з викладачами кафедри Технології переробки зерна

 

18 травня 2017 року 


930 - 945 – Ранкова кава

945 - 1200 Секція 2. Хлібопекарські властивості борошна. Технологічні аспекти стабілізації якості борошняної продукції у динамічних умовах виробництва  

Спікери –  д.т.н. Іоргачова К.Г., д.т.н. Лебеденко Т.Є., к.т.н. Макарова О.В.

12001300 – Обід

13001600 Майстер-клас 2. Визначення показників якості та хлібопекарських властивостей борошна: класичні та сучасні методи

Спікери-тренери – к.т.н. Соколова Н.Ю., к.т.н. Хвостенко К.В.

1615 – 1630 – Кава-брейк

16301700 Круглий стіл з викладачами кафедри Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів

 

 

19 травня 2017 року 


930 - 945 – Ранкова кава

945 - 1200 Секція 3. Практичні аспекти коригування хлібопекарських властивостей і біологічної цінності борошна    

Спікери –  д.т.н. Лебеденко Т.Є., к.т.н. Волошенко О.С., асп. Ковальова В.П., Лисікова Д.Д. (інженер-технолог напрямку Мюленхемі ТОВ «Штерн Інгредієнтс Україна»)

12001300 – Обід

13001645 Майстер-клас  3. Визначення зміни властивостей борошна при використанні ферментних препаратів

Спікери-тренери - к.т.н. Соколова Н.Ю., к.т.н. Хвостенко К.В., асп. Ковальова В.П. 

17001800 Завершення тренінгу, вручення сертифікатів учасникам

 

*Організатор залишає за собою право дещо змінювати програму, не змінюючи при цьому самої концепції та основних цілей заходу. 


 

РЕЄСТРАЦІЯ

Вартість участі 1 особи у двох днях при реєстрації – 3499 грн., при більшій кількості учасників від одного підприємства надається знижка у розмірі 10 % (3149 грн. за участь однієї особи). У вартість входить: участь у заходах, спеціальні методичні матеріали, робочі зошити, канцелярські прилади, кава-брейк, обід. Вартість не включає транспортні витрати, сніданки та вечері, проживання.

 

Реквізити для оплати тренінгу:
ГО «КМВ ОНАХТ», код ЄДРПОУ 36289108, р/р 26005148151 в АБ «Укргазбанк», МФО 320478.
Призначення платежу: Орг. внесок за участь у тренінгу «Оцінка та коригування хлібопекарських властивостей зерна та борошна», прізвище(а) учасника(ів) (обов’язково)

 

ЗАЯВКУ на участь у тренінгу, будь ласка, надсилайте на електронну пошту grainandflour@gmail.com
Кінцева дата реєстрації 10 травня 2017 р., а оплати участі в Тренінгу – 12 травня 2017 р.
Місце проведення тренінгу: 65039, Одеса, вул. Канатна, 112. Одеська національна академія харчових технологій, ауд. Б-219, Б-103а, Д-209.

 

Контакти для довідок
з питань оформлення заявок, оплати – Хоренжий Наталія Василівна: +38(067)6738892, +38(095)0987594, e-mail grainandflour@gmail.com
з питань поселення у готелях – Хвостенко Катерина Володимирівна +38(067)1848669, +38(095)8937093; e-mail epinchuk@ukr.net 
Електронну анкету-заявку можна завантажити за адресою http://www.onaft.edu.ua/training