Консалтингова лабораторія здорового харчування

Науковий керівник
Науковий керівник
Консалтингової лабораторії,
к.т.н., доцент
Козонова Юлія Олександрівна

Основними завданнями Консалтингової лабораторії є:

 

  • проведення колективних тренінгів щодо пропаганди здорового харчування та здорового способу життя;
  • проведення консультацій щодо оцінки рівня індивідуального фактичного харчування;
  • проведення наукових досліджень щодо оздоровчого впливу продуктів.

 

Напрямки наукової діяльності – проведення силами, залучених через Консалтингову лабораторію організацій, колективів, науковців і фахівців, наукових та технологічних розробок згідно замовлень організацій, об’єднань та фізичних осіб з питань:

 

  • корекції та підбір індивідуальних раціонів харчування (без використання БАД та ліків);
  • визначення індивідуальних оздоровчих цілей (схуднення, корекція фігури, розробка індивідуального дієтичного раціону харчування з урахуванням хронічних захворювань, корекція психологічного статусу);
  • визначення ризику захворювань, пов’язаних з неправильним харчуванням (ожиріння, цукровий діабет, гіпертонія та інше) (проводиться на основі наявного раціону харчування з урахуванням індивідуальних харчових звичок);
  • розробки індивідуального плану регулярних фізичних навантажень.